И колко термо датчика има?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем при подаване на газ!!!
Collapse
X
-
Така ... имам 156-ца 2.0 Т.С. и имам същия проблем с форсирането, когато е студена. Не е дебитомера, защото лично аз съм я закачал на диагностика и той си дава нормалните стойности... Също така съм виждал как точно работи 2.0 с развал дебитомер, то е пукане, то е гаснене ... И на мен много ми е интересно от какво може да го прави. Смених и ламда-сондата, не е и от там
Comment
-
Първоначално публикувано от bohoТака ... имам 156-ца 2.0 Т.С. и имам същия проблем с форсирането, когато е студена. Не е дебитомера, защото лично аз съм я закачал на диагностика и той си дава нормалните стойности... Също така съм виждал как точно работи 2.0 с развал дебитомер, то е пукане, то е гаснене ... И на мен много ми е интересно от какво може да го прави. Смених и ламда-сондата, не е и от там156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от NovachevИма там едно място с краченче натискаш го и дърпаш, но защо ще го откачашПървоначално публикувано от А40... за проба:откачете му буксата и тогава форсирайте,ако се реже добре тичаите до магазина и вземайте нов,тогава колата ви ще литне
Comment
-
Първоначално публикувано от bohoАбе, може ли някой да ми каже наистина реална причина за проблема, не да гадаем. Ако колата се форсира без дебитомер, каква му е целта ?! Или да има там 500 лв отгоре за части ? хаха Бих казал, че без дебитомер колата заглухва още повече ...156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от bohoХаха. Благодария. Лошото е че и аз бачкам в сервиз, а още по интересното е че колата не записва грешки, след основен ремонт е ... Но не и някой да ми обясниява да направя нещо, което той самия не знае какво точно ще стане като го направия ...156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
Comment